Tinkliniai pardavimai II

Susilaukiau priekaištų, jog per daug aptakiai aprašinėju tinklinius pardavimus. Antai Romas Sadauskas Kvietkevičius ką mano apie prekybos agentus ir kitus pardavėjus. Pakalbėkime.

 

 

Bet kaip gi galima nepagarbiai galvoti ir rašyti apie turtingus žmones? Kad ir kaip atrodytų koks nors Romanovas, Bosas, Bronius ar Uspaskich, bet jie tai turtingi! Antai kiek pinigų turi – televizoriuje viską net parodė!

Štai, kad ir balsavimo rezultatai:

Meleonai iš tinklinių pardavimų
Meleonai iš tinklinių pardavimų

Iš 33 respondentų net 4 uždirba melejonus (kažkur “j” raidė prapuolė apklausoje, bet gal VLKK atleis)! Nieko neuždirba 24 žmonės ir 4 uždirba mažiau už nulį. Tad iš ko tie 4 uždirba melejonus? Man tai čia viskas aišku.

Tačiau dar įdomiau yra tai, kad tinklinio pardavimo dalyvis yra tik vienas:

Štai tas, turtingiausias žmogus šioje apklausoje!
Štai tas, turtingiausias žmogus šioje apklausoje!

Čia kažkaip gaunasi, kad tie 4 žmonės sumažėja iki 1. Panašu, jog turime (arba turėjome) vieną itin dosnų ir turtingą žmogų.

Žinoma, jūs atspėjote! Tai Kalėdų Senelis!

Rytoj pagalvokite apie mirusius artimuosius, pasigrožėkite žybsinčiomis kapinėmis, kad ir per televizorių.

Paskambinkite kam nors ir pasakykite jam, jog jums įdomu kaip jis laikosi.  Galbūt tai tas, kuris uždirba >0 iš tinklinio pardavimo sistemos…

 

Skirmantas Tumelis

Sudėtingi dalykai susideda iš paprastų. O patys sunkiausi yra paprasti dalykai.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <div align="" class="" dir="" id="" lang="" style="" xml:lang=""> <embed style="" type="" id="" height="" width="" src="" object=""> <iframe width="" height="" frameborder="" scrolling="" marginheight="" marginwidth="" src=""> <img alt="" align="" border="" class="" height="" hspace="" longdesc="" vspace="" src="" style="" width="" title="" usemap=""> <map name="" area="" id=""> <object style="" height="" width="" param="" embed=""> <param name="" value=""> <pre style="" name="" class="" lang="" width="">

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar